Thomas Wyns

Mijn naam is Thomas Wyns, psychologisch consulent en seksuoloog. Buiten mijn activiteiten als hulpverlener bij Psychologen Keerbergen werk ik in een centrum voor kinderzorg en gezinsondersteuning.

 

Ik zou mezelf omschrijven als een gedreven, enthousiaste en gepassioneerde hulpverlener.

Voor mij is het belangrijk om vanaf de start jou/jullie een luisterend oor te bieden om hierna samen actief aan de slag te gaan met de bezorgdheden die naar voor komen. De doelen waarnaar we streven zijn op maat van jouw verhaal en noden. Het is immers jouw/jullie beleving die centraal staat en die zal dienen als vertrekpunt in begeleiding of ondersteuning.

 

Kom je bij mij terecht voor psychologische ondersteuning dan vertrekken we niet alleen van de zorgen die beleefd worden maar ook de krachten die nog aanwezig zijn. Enkele thema’s die aan bod kunnen komen zijn zelfbeeld, emoties, vertrouwen, gezin/familie, zelfzorg,… De bedoeling is om tijdens een sessie dan de nodige ruimte te creeëren om samen op zoek te gaan naar de richting die jij uit wilt gaan. Daarna begint de zoektocht naar de weg daarheen. Zorgen waarvoor je bij mij terecht kan: slapeloosheid (vermoeidheid), stress, piekeren, eenzaamheid, depressieve gevoelens, angsten of spanningen, zingeving, pijnproblemen, problemen rondom eetpatronen, ...

 

Bij seksuologie wordt er meer ingespeeld op het zoeken naar een verzoening tussen emotionele, relationele, fysieke en/of seksuele beleving. Seksuele hulpverlening bestaat uit verschillende delen namelijk informatie geven, oefenprogramma's opstellen en psychologische ondersteuning. Ook hier wordt vertrokken vanuit jouw beleving en jouw verhaal. Iedereen komt immers met een zorg die op zijn manier uniek is en begeleiding wordt dan ook telkens op maat voorzien. Seksuele klachten/zorgen waarvoor je bij mij terecht kan: pijn bij het vrijen (vaginisme, dyspareunie), problemen met opwinding en/of verlangen, verminderde intimiteit of libido, vroegtijdige zaadlozing, genderidentiteit, seksuele oriëntatie, aseksualiteit, seksueel trauma, seksualiteit bij ziekte,…

 

Als koppel kan je bij mij terecht voor relatiecounseling. Deze vorm van counseling gebeurt meestal samen, het is echter ook mogelijk om op individueel gesprek te komen. Ook hier wordt het traject op maat van jouw/jullie noden aangepast en bewandeld.

 

Doelgroep:

Kinderen, jongvolwassenen & volwassenen

Ondersteuning bij:

· Emotionele moeilijkheden en stress

· Opvoedingsondersteuning

· Depressieve gevoelens

· Angst en spanning

· Relationele bezorgdheden

· Seksualiteit en gender

· Seksuele klachten

· …

Bijkomende informatie

Bachelor Toegepast Psychologie – Thomas More Antwerpen

Master Seksuologische en familiale wetenschappen – KuLeuven

Praktisch

Een consultatie kost €60 (individueel) of €70 (als koppel/gezin) en duurt telkens 50  minuten.

Betalen kan cash of via bancontact app.

Afspraken dienen minstens 24u op voorhand afgebeld te worden. Indien dit niet het geval is, ben ik genoodzaakt de helft van de prijs aan te rekenen.

Contact

Voor een afspraak kan je mij bellen of mailen:

Tel. 0470/93 41 89 Email. Psycho.thomaswyns@gmail.com